313
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-313,stockholm-core-2.0.9,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-373

Villa Aubel, Wyck Maastricht

Sq. M : 455 sq/m

Villa Aubel is een monumentaal pand gelegen aan de Maas rivier in het stadsdeel Wyck in het centrum van Maastricht.  Gebouwd in 1903 door de gebroeders Joseph & Louis van Aubel, het pand deed dienst als villa annex kantoorruimte van de voormalige brouwerij de Ridder.

 

Met zijn magnifieke uitzicht over de stad is dit een unieke woonlocatie. Het interieur is van alle gemakken voorzien. Manao Design heeft in nauwe samenwerking met de opdrachtgever het interieur mogen ontwerpen hierdoor heeft het interieur een krachtige uitstraling met een persoonlijk smaakvol karakter.

 

Door de moderne uitstraling, met respect voor de originele details die al in het pand aanwezig waren, zoals de prachtige marmeren vloeren, het sierpleisterwerk op de wanden en plafonds en originele paneeldeuren, goed door te voeren ontstaat er een fijne balans die warmte uitstraalt.

 

Meer interieurprojecten? Bekijk Villa in het Jekerkwartier in Maastricht 

Project

Villa Aubel te Maastricht

Date

30 september 2019

Category

Residential