264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-264,stockholm-core-2.0.9,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-373

Over Hanneke

Hanneke van der Heijden Manao Design
Hanneke van der Heijden Manao Design
Hanneke van der Heijden Manao Design

Founder Manao Design Hanneke van der Heijden

 

 

Hanneke is afgestudeerd in 2005 aan de Kunst Academie in Utrecht als Interieur Architect. Ze heeft voor verschillende bedrijven in Nederland gewerkt en heeft daarna haar ervaring grotendeels opgedaan in London waar zij ruim 9,5 jaar heeft gewerkt voor twee toonaangevende architecten bureaus, BDG architecture & Stiff + Trevillion architects. En later weer in Nederland bij Mecanoo architecten en Kraaijvanger architecten. Bij deze bureaus heeft zij veel verschillende ontwerpen gemaakt in met name de hospitality, commerciële en particuliere sector.

Nieuw design voor o.a. Costa Coffee in Londen

 

 

Waaronder shared offices voor The office group op Borough high street en Great Portland street London, de entrée en lounge van het 18 etage hoge kantoor gebouw op 20 estbourne terrace te Londen, restaurants als Salvation Jane, old street London en de internationale designguide voor Costa Coffee met interieurs terug o.a. te bewonderen op eastcastle street in London en Dubai international Airport, de Cadogan estate offices op Kings road, Chelsea London.

Coffee Costa Manao Design
St Gerlach

Internationale faam bij Mecanoo

 

 

In 2015 keerde zij terug naar Nederland om voor het internationaal toonaangevende architecten bureau Mecanoo te gaan werken. Hier gaf zij leiding aan het interieur team binnen het bureau en maakte zij diverse ontwerpen in Nederland, Europa en de VS, waaronder werk voor de New York public library op 5th avenue/42nd street in New York, The technical university of Manchester in de UK, Chateau st. Gerlach’s paviljoen en kasteelhoeve tot aan het Zaans Medisch Centrum in Zaandam.

Start Manao Design

 

 

Begin 2017 besloot Hanneke haar eigen bureau op te richten naast haar werkzaamheden bij Kraaijvanger Architecten, om met haar opgedane kennis en liefde voor het ontwerpen kwalitatieve en unieke projecten te realiseren.

Wilt u meer weten? Voor informatie betreffende werkzaamheden die Hanneke heeft uitgevoerd bij bovenstaande bureaus kunt u contact met ons opnemen via deze link, wij komen ons portfolio persoonlijk toelichten en nemen graag de tijd om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Villa Aubel