120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,stockholm-core-2.0.9,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-373

Over Manao Design

Woning Maastricht
Coffee Costa Manao Design

Over Manao Design

Manao’s kracht ligt het ontwikkelen van ideeën die zich vertalen naar een unieke ruimte die samenvloeit met de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Manao ontwikkelt concepten, interieurs en maatwerk meubilair tot in al zijn detail en verfijndheid. Waarbij we ook het duurzaamheidsaspect erg belangrijk vinden.

 

 

‘’The key to great design is capturing the spirit of the client and the essence of the space’’

 

 

Onze interieurs stralen een mondaine en elegante sfeer uit. Manao Design heeft ervaring in de hospitality sector alsmede de commerciële en particuliere sector. Iedere opdracht is een uitdaging voor ons, met het brede portfolio dat de ervaren binnenhuisarchitecte én founder van Manao Design Hanneke van der Heijden in haar internationale carrière heeft opgebouwd voert zij zowel opdrachten in binnen- en buitenland uit.

 

Lees alles over Hanneke van der Heijden.

Hanneke van der Heijden Manao Design